Retourbeleid

We hanteren een retourbeleid van 90 dagen. Dat betekent dat je na ontvangst van je artikel 90 dagen de tijd hebt om een retour aan te vragen. Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. Om een retour aan te vragen, kun je contact met ons opnemen via info@fantasy-forts.com. Houd er rekening mee dat retourzendingen naar het volgende adres moeten worden gestuurd: Fantasy Forts, kolkweg 20, 7396 AH, Terwolde, Nederland.

Voor vragen over retourneren kun je altijd contact met ons opnemen via info@fantasy-forts.com.

Schade en problemen
Inspecteer je bestelling bij ontvangst en neem direct contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Terugbetalingen
We brengen je op de hoogte zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt je geld binnen 10 werkdagen automatisch teruggestort op je oorspronkelijke betaalwijze. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de restitutie heeft verwerkt en verwerkt.
Als er meer dan 7 werkdagen zijn verstreken sinds we je retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@fantasy-forts.com.